Premierul italian Paolo Gentiloni a fost operat de urgenta pe inima, dupa ce s-a simtit rau la intoarcerea de la Paris, marti.

Premierul de 62 de ani, care a fost investit in functie luna trecuta, se descurca bine dupa operatia de angioplastie, menita sa ii deblocheze arterele, a spus Flaminia Lais, purtatorul sau de cuvant.

Interventia chirurgicala a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, la spitalul Gemelli din Roma.

Nu exista informatii despre starea sa, scrie News.ro.

Gentiloni s-a intalnit marti cu premierul Francois Hollande, la Paris, iar joi urma sa mearga la Londra, pentru a discuta cu premierul Theresa May.

Gentiloni, din Partidul Democrat, de centru-stanga, a format Guvernul dupa ce premierul Matteo Renzi a demisionat din fuctie, dupa infrangerea suferita la referendumul privind o reforma constitutionala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.