Autoritatile elene au anuntat marti dimineata ca seful departamentului consular de la Ambasada Rusiei, Andrei Malanin, a fost descoperit mort in locuinta sa din Atena.

Primele informatii indica faptul ca diplomatul rus a murit din cauze naturale, insa politistii au lansat o ancheta pentru a stabili circumstantele exacte in care a decedat consulul Malanin, relateaza BBC.

Presa elena a scris ca diplomatul rus nu s-a prezentat luni la munca si nici nu raspundea la telefon. Andrei Malanin (55 de ani) locuia singur pe o strada foarte bine pazita din Atena.

Se pare ca trupul diplomatului decedat a fost descoperit dupa ce angajatii ambasadei au mers impreuna cu mai multi politisti la apartamentul lui Malanin. Insa, usa apartamentului era incuiata dinauntru.

Autoritatile elene l-au gasit pe consul intins pe podeaua din dormitor. Se pare ca acesta nu prezenta rani vizibile si nu exista dovezi cu privire la un atac.

Moscova a confirmat deja moartea consulului de la Atena, transmite News.ro.

Moartea lui Andrei Malanin are loc la doar trei saptamani dupa asasinarea ambasadorului rus de la Ankara, Andrei Karlov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.