Presedintele-ales Donald Trump a lansat un atac la adresa colegilor republicani cu privire la o reforma privind reducerea puterilor organismului independent insarcinat sa ancheteze incalcarile etice ale alesilor, mesajul sau avand impact asupra deciziei.

Grupul majoritar din Camera Reprezentantilor adoptase o schimbare contestata a regulamentului interior, noteaza stirileprotv.ro. In ciuda faptului ca deja unele asociatii pentru transparenta in politica si alesii democrati au denuntat gestul, Donald Trump a transmis un mesaj convingator:

"Cu tot ceea ce are Congresul de facut, trebuia intr-adevar sa faca din slabirea organismului de etica independent, oricat de nedrept ar fi, primul lor act si prima prioritate?"
, a scris Trump pe Twitter.

"Concentrati-va pe reforma fiscala, sanatate si toate celelalte lucruri mult mai importante!", a adaugat presedintele-ales.

Potrivit unui consilier, sefii republicani au propus dupa cateva ore abandonarea schimbarilor, iar alesii lor au acceptat in unanimitate, noteaza antena3.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.