Autoritatile turce au anuntat duminica dupa-amiaza ca doua persoane au fost ranite intr-un nou atac armat la Istanbul, la moscheea Hasan Pasha din Alger, situata in partea europeana a orasului.

Acesta este al doilea atac armat care zguduie Turcia in ultima zi, dupa ce 39 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 69 au fost ranite intr-un atac armat comis in noaptea de Revelion in clubul Reina, transmite Russia Today.

Anchetatorii au lansat o investigatie pentru a determina cine a deschis focul in moscheea Hasan Pasha, care este situata in nordul orasului Istanbul. Insa, autoritatile nu cred ca exista un motiv politic in spatele atacului armat.

Martorii sustin ca un barbat inarmat a incercat sa traga in tatal sau dupa o cearta aprinsa. Se pare ca printre cei doi raniti se numara tatal atacatorului, precum si persoana care statea langa el la rugaciune.

Credinciosii se adunau la moschee pentru rugaciunea de dupa-amiaza atunci cand a avut loc atacul armat.

Intre timp, autoritatile turce au lansat o operatiune masiva pentru capturarea atacatorului necunoscut de la clubul Reina, conform News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.