Corpul pilotului avionului militar rus de tip Tu-154 care s-a prabusit duminica in Marea Neagra cu 92 de persoane la bord, Roman Volkov, a fost recuperat de scafandri de pe fundul marii, de unde au fost aduse la suprafata alte 70 de parti de cadavre.

”Atunci cand au fost ridicate fragmente din fuzelaj, s-a mai gasit un cadavru. Dupa ce a fost ridicat, cadavrul a fost identificat ca fiind al pilotului comandant al avionului Roman Volkov, judecand dupa insemne”, a declarat o sursa din cadrul serviciilor care aplica legea pentru Tass.

Aceeasi sursa a declarat ca au fost recuperate din mare 70 bucati cadavre, scrie News.ro.

Pe de alta parte, scafandri au scos luni de pe fundul marii un fragment din partea de mijloc a fuzelajului, dupa ce au recuperat, anterior, mai multe fragmente mai mici, in largul statiunii balneare Soci, de unde a decolat aeronava catre Siria, a declarat un purtator de cuvant al operatiunii de cautare pentru Tass.

”Pana acum, un fragment de patru metri din partea de mijloc a fuzelajului a fost scos de pe fundul marii”, a spus purtatorul de cuvant, care a adaugat ca operatiunile continua.

De asemenea, alte doua cadavre au fost recuperate, au declarat anterior surse pentru Tass. ”Luni, inca doua cadavre si bucati de cadavre au fost recuperate. In total, 13 corpuri au fost recuperate pana in prezent in timpul operatiunii de cautare”, a spus aceasta sursa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.