Stephanie Del Valle, de 19 ani, din Puerto Rico a fost incoronata, duminica, Miss World 2016 la cea de-a 66-a editie a concursului care s-a desfasurat in Statele Unite, anunta Reuters.

Competitoarea de pe pozitia a doua a fost Yaritza Miguelina Reyes Ramirez din Republica Dominicana, iar locul trei a fost ocupat de indonezianca Natasha Mannuela.

Alaturi de ele, finaliste in concurs au fost si Miss Philippines - Catriona Elisa Gray si Miss Kenya - Evelyn Njambi Thungu. Miss World 2016 este studenta, vorbeste trei limbi (spaniola, engleza si franceza) si doreste sa lucreze in industria divertismentului.

Participante din mai multe de 100 de tari au luat parte la concursul Miss World, care a avut loc la Oxon Hill, aproape de Washington, D.C.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.