Expertii demonteaza mitul potrivit caruia legumele sunt mai sanatoase daca nu sunt congelate. Dimpotriva, acestea pot fi culese cu mai multe zile inainte, timp in care isi pierd din valoarea nutritiva.
Conform Daily Mail, fasolea verde isi pierde pana la 45% din nutrienti, broccoli si conopida pierd 25%, iar morcovii sunt cu 10% mai putin hranitori.
Legumele care sunt congelate imediat dupa culegere pot fi mai sanatoase decat legumele in stare proaspata. De exemplu, mazarea congelata contine cu 30% mai multa vitamina C decat cea proaspata, iar fasolea verde contine cu 45% mai multa vitamine, scrie antena3.ro.
Sursa foto: pixabay.com
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Sondaj Libris: Când, unde, cât și de ce citesc românii. Ce buget alocă lunar...
Sursa: wall-street.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 24 aprilie?
Sursa: kudika.ro