Ministrul britanic de Interne, Amber Rudd, a anuntat ca, pentru a putea ramane pe teritoriul Marii Britanii, cetatenii din statele membre ale Uniunii Europene vor avea nevoie de anumite documente, transmite BBC.

Amber Rudd a vorbit in fata membrilor Camerei Comunelor despre ce anume presupune Brexitul pentru cetatenii UE care locuiesc in Marea Britanie.

"Va fi nevoie de unele documente, intr-o forma sau alta", a spus ministrul care a discutat si despre o "abordare treptata" a acestei probleme, astfel incat Guvernul sa poata folosi "toate avantajele tehnologice de care dispunem pentru ca toate formele de imigratie sa fie gestionate cu atentie".

Ulterior, ministrul pentru Migratie, Robert Goodwill a confirmat ca "in acest stadiu nu este nevoie de documente in plus", insa a refuzat sa raspunda la sugestia unui parlamentar liberal-democrat potrivit careia remiterea de documente speciale pentru cetatenii UE ar putea costa 100 de milioane de lire pe an si ar implica 3.000 de functionari, noteaza antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.