Postul de televiziune CNN a prezentat scuze dupa ce pe internet a fost postata o inregistrare in care o producatoare, in timp ce echipa de filmare astepta aterizarea avionului presedintelui-ales Donald Trump la Indianapolis, a glumit ca acesta s-a prabusit, potrivit The Independent.

Reporterul Suzanne Malveaux se pregatea pentru o transmisiune in direct, asteptandu-l la aeroport pe Trump, moment in care producatoarea spune: "Asta inseamna ca avionul lui s-a prabusit. Nu, glumesc".

Postul de televiziune i-a cerut scuze lui Donald Trump dupa ce inregistrarea a ajuns pe internet. Producatoarea a fost sanctionata, potrivit reprezentantilor CNN.

"Producatorul nostru a facut o remarca nefericita si nepotrivita in afara transmisiunii", a declarat pentru Business Insider un purtator de cuvant al CNN. "I-am cerut scuze echipei lui Donald Trump si producatoarea a fost sanctionata".

Echipa lui Trump nu a comentat incidentul, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.