Candidatul conservator la presedintia Frantei, fostul premier Francois Fillon, a afirmat joi seara ca renuntarea de catre presedintele socialist, Francois Hollande, la o noua candidatura la alegerile de anul viitor arata ca acesta isi admite "cu luciditate" esecul, transmite EFE.

Ulterior, el a emis un comunicat in care considera ca mandatul lui Hollande se termina "in confuzie politica si decadenta a puterii".

"Mai mult ca niciodata, schimbarea politica si redresarea Frantei trebuie sa fie construite pe baze solide: aceea a adevarului, fara de care nu se poate obtine increderea francezilor, si aceea a actiunii curajoase, unica in masura sa produca rezultate", a subliniat Fillon, care se profileaza in sondaje ca favorit la castigarea alegerilor prezidentiale din aprilie-mai anul viitor.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat joi ca nu va mai candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale din primavara lui 2017, transmit agentiile internationale de presa.

Hollande, 62 de ani, a facut acest anunt intr-o declaratie la Palatul Elysee, conform HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.