Dupa ce i-au fost atribuite numeroase critici cu privire la implicarea sa in afaceri, magnatul a anuntat ca se va retrage pentru a se putea concentra pe atributiile pe care le presupune functia de presedinte al Statelor Unite.

Niall Ferguson, profesorul de la Universitatea Stanford, care a prezis ca Trump va castiga alegerile din SUA, este de parere ca miliardarul s-ar afla intr-un conflict de interes in ceea ce priveste afacerile sale, in cazul in care prioritatea sa ar fi America, precum a declarat in repetate randuri, noteaza antena3.ro.

Iata ce a scris presedintele-ales pe Twitter:

"Voi tine o conferinta de presa in New York, alaturi de copii mei, pe data de 15 decembrie pentru a discuta faptul ca voi renunta la afaceri in totalitate pentru a-mi focaliza atentia asupra conducerii acestei tari, pentru a face America mareata din nou", a scris miliardarul pe Twitter.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.