Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al serviciului, scrie NME. Oricine va fi prins conducand sub influenta alcoolului va fi fortat sa asculte cel de-al treilea album al formatiei rock canadiene Nickelback, ”Silver Side Up” (2001), in drum spre sectia de politie.

Poliţia din oraşul canadian Kensington ameninţă să îi pedepsească pe cei care conduc sub influenţa alcoolului obligându-i să asculte Nickelback. Departamentul de politie deserveste 146.283 de locuitori, scrie News.ro.

Cand va prindem, si va vom prinde, pe langa amenda mare, intocmirea dosarului si suspendare permisului pentru un an, va vom oferi si un cadou - sa ascultati copia albumului Nickelback in drum spre inchisoare”, este mesajul formulat de politia din Kensington. ”Acum, nu trebuie sa ne multumiti, ne gandim ca daca sunteti suficient de nesabuiti sa urcati la volan dupa ce ati baut, atunci putin Chad Kroeger (solistul trupei, n.r.) si baietii sunt cadoul perfect pentru voi”, se mai arata in anunt.

Politia a mai spus ca spera sa nu fie necesar sa desfaca albumul sigilat in perioada Sarbatorilor.

”Va rugam, sa nu distrugem copia in stare perfecta a albumului Nickelback. Nu beti si conduceti, iar noi nu o sa va punem sa il ascultati”.

Nickelback a fost formata in 1995, in Hanna, Alberta, Canada. Formatia a lansat opt albume de studio, cel mai recent datand din 2014, ”No Fixed Adress”. Trupa este cunoscuta pentru piese ca "Photograph", "Far Away" si "Rockstar".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.