Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce un autocar al companiei Atlassib care transporta 36 de pasageri a fost implicat intr-un accident pe autostrada A4, din Italia, intre Latisana si San Giorgio di Nogaro.

Unul dintre raniti a fost dus cu ambulanta la Udine, acesta aflandu-se in starea cea mai grava, dar fara ca viata sa ii fie in pericol, scrie Messagerro Veneto.

De asemenea, patru dintre raniti au fost transportati la Latisana, iar alti trei la Palmanova, situatia lor nefiind ingrijoratoare.

Conform cercetarilor preliminare, autocarul s-a ciocnit cu o masina de teren a Protectiei Civile, politia rutiera facand inca investigatii la fata locului. Pentru a permite desfasurarea operatiunilor de salvare, dar si repunerea autocarului pe carosabil cu ajutorul unei macarale, a fost inchisa o banda de circulatie, traficul nefiind perturbat semnificativ.

Ceilalti pasageri urmeaza sa fie preluati de un alt autocar al firmei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.