Echipa lui Donald Trump a sters de pe site-ul miliardarului ales presedinte al Statelor Unite declaratiile pe care acesta le-a facut pe 7 decembrie 2015 cu privire la interzicerea intrarii musulmanilor in Statele Unite, relateaza The Independent.

Pagina care trimitea catre declaratia pe care magnatul in domeniul imobiliar a facut-o cu privire la interzicerea temporara a accesului tuturor musulmanilor pe teritoriul american a fost stearsa in noaptea de marti spre miercuri, cand milioane de alegatori il alegeau presedinte.

Pagina respectiva conduce in prezent catre cea in care miliardarul newyorkez isi indeamna alegatorii sa faca donatii.

Pagina era inca accesibila in dimineata alegerilor, pe 8 noiembrie, potrivit unor capturi de ecran. Este imposibil sa se stabileasca momentul in care pagina a fost stearsa de pe site, scrie ziarul britanic.

Echipa de campanie a lui Trump nu a putut fi contactata, scrie ziarul.

Aceasta nu este prima data cand echipa lui Trump a facut curatenie pe site-urile miliardarului, scrie News.ro.

In urma unor speculatii potrivit carora Melania Trump nu si-a finalizat studiile superioare, pagina cu biografia ei a fost stearsa, iar linkul redirectioneaza catre informatii despre terenurile de golf ale magnatului in domeniul imobiliar.

Trump a fost ales marti, 8 noiembrie, al 45-lea presedinte al Statelor Unite cu votul a 279 de mari electori.

Trump a declansat un val de proteste dupa ce a indemnat, la scurt timp dupa atacurile teroriste de la Paris, in noiembrie 2015, sa se interzica temporar musulmanilor sa intre in Statele Unite pana cand autoritatile care examineaza situatia in domeniul securitatii isi dau seama ce se intampla. Aliatii sai insa au aparat aceasta propunere, insistand ca ea vizeaza "securitatea" americanilor si nu reprezinta o discriminare pe baza de religie. Inregistrari video si discursuri care apara interdictia se afla in continuare pe site-ul de campanie al lui Trump.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.