Un avion al Ryanair care asigura o cursa intre Bruxelles si Malta a aterizezat de urgenta la Pisa, in Italia, dupa ce mai multi pasageri romi s-au luat la bataie.

UPDATE Persoana care a declansat conflictul, in care au fost implicate 10 persoane, este un roman in varsta de 31 de ani pe nume Cristian Ioan S. La aterizarea pe aeroportul din Pisa, toate persoanele implicate in conflict au fost audiate de politia italiana si, astfel, s-a descoperit ca romanul era dat in urmarire internationala, pentru furt calificat în forma agravata si conducerea unui vehicul fara permis. Autoritatile romane au fost contactate si urmeazs sa declanseze procedura de extradare, scrie Mediafax.



Un scandal monstru a avut loc in noaptea de joi spre vineri la bordul unei aeronave Ryanair aflate la 9.000 de metri altitudine. Mai multi pasageri romi s-au luat la bataie, iar pilotii au fost nevoiti sa ceara aterizarea de urgenta la Pisa.

O femeie in varsta ar fi fost lovita la nivelul capului, iar o insotitoare de bord a fost palmuita in timpul altercatiei. „A fost ingrozitor. Incaierarea a durat atat de mult incat ne-am temut ca nu cumva cineva sa incerce sa deschida usile si sa ne prabusim. I-au atacat pe toti din jurul lor, iar unul dintre bărbați chiar a pălmuit o stewardesă peste fata. A fost un haos timp de aproximativ 10 minute, pana cand s-a anuntat ca avionul va fi deviat“, a declarat un martor.

Scandalul ar fi izbucnit dupa ce o femeie in varsta ar fi cerut sa fie mutata de pe locul ei, deoarece ar fi fost lovita de un barbat, scrie adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.