Romanul Valentin Ion si spaniolul Juan Cuenca au fost condamnati la cate 34 ani inchisoare pentru asasinarea jucatoarei olandeze de volei Ingrid Visser si a partenerului ei Lodewijk Severein.

Crima s-a produs pe 13 mai 2013, intr-o casa de vacanta din Molina de Segura, relateaza EFE.

Tribunalul din Murcia a stabilit ca vinovatii, care au dezmembrat cadavrele dupa omor, sa plateasca despagubiri familiilor victimelor in valoare totala de 200.000 euro.

Un alt cetatean roman, Constantin Stan, care a participat doar la transarea cadavrelor si ingroparea lor, a primit 5 luni inchisoare pentru ca a tinut ascunsa fapta.

Acesta a fost obligat sa plateasca si suma de 16.000 euro ca despagubiri fratelui voleibalistei si celor doi fii ai barbatului asasinat.

Sentintele nu sunt definitive si pot fi atacate in apel la Tribunalul superior al regiunii Murcia, scrie Ziare.com.

Valentin Ion si-a recunoscut vina luna trecuta, cand a marturisit ca i-a ucis in bataie pe cei doi in timpul unei confruntari care a avut loc in mai 2013, intr-o casa de vacanta inchiriata de Juan Cuenca.

Ion le-a lovit pe cele doua victime cu o scrumiera si o vaza si, dupa ce au murit, a dezmembrat corpurile, a aruncat o parte la gunoi, in apropierea unei piete chinezesti si a ingropat restul intr-o livada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.