Magnatul imobiliar Donald Trump incearca sa recastige votul femeilor prin sotia sa.
Intr-o incercare de ultim moment, Donald Trump si-a pus sotia in prim-planul campaniei. Mai sunt doar patru zile pana la votul final, iar diferenta dintre cei doi candidati e de doar 3%, ceea ce reprezinta marja de eroare a sondajelor.

Melania Trump spune ca daca sotul ei va fi ales presedinte al SUA, ea va fi ,,un avocat al femeilor" in calitate de prima doamna a tarii.



Melania Trump, sotia candidatului Donald Trump: "Dragostea pentru aceasta tara este unul dintre primele lucruri pe care am descoperit ca le am in comun cu Donald. El iubeste aceasta tara si stie cum sa transforme vorbele in fapte."


Sotia candidatului republican a iesit la rampa, insa electoratul american nu a uitat de episodul rusinos in care Melania a copiat cuvant cu cuvant un discurs al actualei primei doamne Obama. Cea mai mare ingrijorare a Melaniei este reprezentata de hartuirea in mediul virtual, impotriva carui fenomen promite sa lupte.

Donald Trump s-a invartit in jurul mai multor scandaluri sexuale, in ultima perioada. Mai multe femei l-au acuzat de hartuire sexuala, insa niciun caz nu s-a concretizat pana in momentul de fata. Cel mai celebru moment al lui Donald a fost categorisit de BBC ca fiind cel in care spune ca daca Ivanka nu ar fi fiica lui, cu siguranta ar fi putut sa ii faca avansuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.