Diferenta dintre cei doi candidati s-a redus acum la marja de eroare a sondajelor.

Potrivit sondajului, candidata democrata este creditata cu 45 % din intentiile de vot, iar rivalul sau republican — cu 42 %.

Precedentul sondaj New York Times/CBS, publicat pe 19 octombrie, indica un avans de 9 % al dnei Clinton (47 %) fata de Trump (38 %).

Cei doi candidati independenti, Gary Johnson si Jill Stein, sunt creditati cu 5 % din intentiile de vot si, respectiv, 4 %, potrivit sondajului, realizat prin telefon in perioada 28 octombrie — 1 noiembrie, pe un esantion de 1.561 de americani.

Majoritatea alegatorilor (92 %) afirma ca si-au facut deja alegerea si ca recentele dezvaluiri nu-i vor determina sa-si schimbe optiunea de vot, indica sondajul citat de Agerpres.

Aproximativ 62 % dintre alegatori afirma ca anuntul facut de FBI privind descoperirea de noi email-uri avand legatura cu serverul privat al dnei Clinton cand ea era secretar de stat al SUA nu le schimba optiunea de vot, in timp ce 32 % spun ca s-ar putea ca dezvaluirea respectiva sa-i determine sa nu voteze cu Hillary Clinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.