Presedintele Barack Obama le-a cerut miercuri conationalilor sai americani sa se mobilizeze pentru a o alege in functia de presedinte pe candidata democrata Hillary Clinton si a-i stopa astfel drumul catre Casa Alba rivalului sau republican Donald Trump, estimand ca 'soarta republicii' este in joc, transmite AFP, citata de Agerpres.
''Puteti alege prima femeie presedinte; aveti ocazia de a scrie istoria'', a spus Obama in cadrul unui miting electoral desfasurat in orasul Chapel Hill, in statul Carolina de Nord.

''Daca Hillary castiga Carolina de Nord, ea castiga (alegerile prezidentiale din SUA de pe 8 noiembrie, n.r.). Iar cand am spus ca soarta republicii este in mainile voastre, nu glumeam. Respingeti frica! Alegeti speranta! Votati!'', a adaugat liderul de la Casa Alba adresandu-se sustinatorilor Partidului Democrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.