Un barbat din Fresno, in varsta de 41 de ani a fost condamnat la 1.503 de ani de închisoare, aceasta fiind cea mai lunga sentinta din istoria acestui oras din California, informeaza Los Angeles Times.

Rene Lopez a primit aceasta sentinta pentru ca si-a violat fiica adolescenta. De asemenea, juriul l-a gasit vinovat in septembrie de 186 de capete de acuzare pentru crima de agresiune sexuala, inclusiv abuzuri comise asupra unei minore.

In perioada mai 2009- mai 2013, americanul si-a violat fata adolescenta de pana la trei ori pe saptamana pana cand si-a gasit curajul sa plece.

In plus, procurorii sustin ca, ininate fata a fost abuzata sexual de un prieten de familie, iar Lopez in loc sa o protejeze a transformat-o in adevarata sclava sexuala, scrie antena3.ro.

Judecatorul Edward Sarkisian Jr, a declarat ca Lopez reprezinta in pericol pentru societate, remarcand, totdata, ca barbatul nu a aratat nicio urma de remuscare, motiv pentru care a decis sa-l condamne la nu mai putin de 1503 ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.