Candidatul republican Donald Trump a trecut la un nou atac, de data aceasta fiind vizata Prima Doamna a SUA, Michelle Obama.

Donald Trump a lansat un atac la adresa Primei Doamne, intr-un discurs tinut in cadul unui miting electoral desfasurat in Carolina de Nord.

"Tot ce vrea este sa mearga in campanie", a inceput magnatul.

"Vad ca ea o iubeste mult pe Hillary. Insa nu a spus ea initial ca daca nu esti capabil sa ai grija de caminul tau, atunci nu te poti ocupa de Casa Alba sau de tara?", a continuat republicanul facand aluzie la afirmatiile doamnei Obama din 2008, scrie antena3.ro. Ulterior, Prima Doamna, insa a clarificat ca a facut, de fapt, referire la propria familie.

"Nimeni nu vorbeste despre asta", a mai spus Trump.

Joi, Michelle Obama a tinut un discurs in favoarea cadidatei democrate Hillary Clinton in Arizona, criticandu-l pe contrcandidatul Donald Trump: "Nu tineti democratia americana in suspans", a spus sotia presedintelui, facand referire la declaratia lui Trump din dezbaterea finala, dupa ce a fost intrebat daca va accepta rezultatul scrutinului daca Hillary va castiga alegerile.

"Va voi spune cand va veni momentul, va voi tine in suspans", a declarat Trump in ultima dezbatere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.