Candidatul republican pentru Casa Alba si care se afla cu 9 puncte procentuale in urma lui Clinton va avea doi invitati speciali la dezbatere.

Donald Trump il va aduce pe Malik Obama, conform confirmarii obtinute de CNN din partea unui membru al campaniei republicane, la a treia si ultima dezbatere prezidentiala inainte de alegerile pentru viitorul presedinte la SUA.

Hillary Clinton va fi insotita de doi bine-cunoscuti miliardari care au sprijinit-o financiar in aceasta campanie, lucru care ar putea denota o incercare a democratei de a-l face pe Trump sa arate cat valoreaza cu adevarat si ce a reusit sa faca cu si prin afacerile sale pentru Statele Unite si cetatenii sai. CEO-ul HP (Hewlett-Packard) si patronul echipei Dallas Maverick, Mark Cuban, vor fi alaturi de candidatul democrat.

In schimb, Trump a ales o alta tactica prin incercarea de a-l discredita pe Obama. Malik, fratele nascut in Kenya al lui Obama, este unul dintre oamenii care nu sprijina deloc actiunile SUA prin politicile lui Obama sustinute de Clinton si s-a declarat unul dintre sustinatorii lui Donald Trump. O alta coarda sensibila va fi atinsa de faptul ca republicanii au invitat si o mama a unui soldat cazut la datorie in Benghazi, femeia acuzand-o in repetate randuri ca Hillary Clinton i-a ucis fiul, trimitandu-l la datorie pentru nimic.

Ultima dezbatere dintre cei doi candidati poate fi urmarita LIVE pe Youtube sau Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.