Republicanul Donald Trump a reactionat joi seara fata de acuzatiile de agresiune sexuala lansate impotriva sa de doua femeie, sustinand ca asemenea declaratii sunt "absolut false". De asemenea, miliardarul republican a promis ca va aduce dovezi in apararea sa, transmite Reuters, citat de Agerpres.

"Aceste acuzatii sunt absurde, ridicole si sfideaza orice urma de adevar, logica si bun simt. Deja avem dovezi substantiale pentru a contesta aceste minciuni, iar acestea vor fi publicate intr-o maniera potrivita si intr-un moment potrivit, foarte curand", a declarat Donald Trump in cadrul unui eveniment de campanie din Florida.

Publicatia New York Times a publicat marturiile a doua feme, care l-au acuzat pe miliardarul republican ca le-a agresat sexual in urma cu mai multi ani. Aceste acuzatii au fost respinse imediat de echipa de campanie a prezidentiabilului, care a denuntat pure defaimari.

Marturiile legate de agresiune sexuala reprezinta o noua lovitura grea, la doar cateva zile dupa publicarea unei inregistrari video din 2005 in care Donald Trump se lauda cu un comportament ce descrie o hartuire sexuala, in cuvinte extrem de vulgare si obscene.

Candidatul si-a cerut ulterior scuze ca a facut aceste declaratii, sustinand ca "era vorba de discutii de vestiar" si ca nu s-a comportat niciodata intr-un asemenea mod, transmite HotNews.

Aceste dezmintiri le-au determinat pe Jessica Leeds si Rachel Crooks sa incredinteze ziarului newyorkez marturiile lor despre atingeri sexuale, despre care nu au mai vorbit vreodata in mod public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.