Presedintele rus, Vladimir Putin, si-a anulat o vizita la Paris, care urma sa aiba loc saptamana viitoare, dupa ce presedintele Francois Hollande a declarat ca l-ar vedea doar pentrua discuta despre Siria, informeaza Reuters.

Dmitri Peskov,purtatorul de cuvant al Kremlinului, a anuntat ca liderul rus nu se va mai intalni nici cu omologul german pentru discutii separate pe tema crizei din Siria, scrie antena3.ro. "Presedintele a luat decizia de a-si anula vizita. Presedintele a mentionat ca este gata sa viziteze Parisul intr-un moment convenabil pentru Hollande. Vom astepta ca acest moment convenabil sa apara", a declarat Peskov.

"I-am adus la cunostinta domnului Putin ca, daca va veni la Paris, eu nu il voi insoti la ceremonii, dar ca sunt gata sa continuam dialogul privind Siria. El a decis sa amane vizita", a spus Hollande la Consiliul Europa de la Strasbourg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.