Dupa atentatul de duminica din apropierea unei sectii de politie, din Ierusalim, autoritatile israeleiene sunt in stare de alerta, mai ales in contextul sarbatorii Yom Kippur,anunta presa israeliana si internationala, potrivit zf.ro.

"Stim ca suntem intr-o perioada in care teroristii si instigatorii la acte de violenta incearca sa genereze noi confruntari. Toti cetatenii trebuie sa fie vigilenti, incepand cu fortele de securitate", a spus premierul Benjamin Netanyahu, citat de Le Figaro.

Cu ocazia sarbatorilor evreiesti, politia a anuntat desfasurarea de unitati suplimentare in Israel, iar la Ierusalim in special in Orasul vechi si in apropierea Zidului Plangerii, scrie antena3.ro.

Punctele de acces in Israel din Fasia Gaza si Cisiordania vor fi inchise 48 de ore, incepand de marti, de la ora 0.01, au anuntat autoritatile.

Atentatul comis duminica a fost revendicat de miscarea islamista palestiniana Hamas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.