O companie din Beijing a venit cu o solutie cel putin inconfortabila pentru a imbunatati relatiile intre angajati.

In fiecare dimineata, intre 9 si 9:30 femeile angajate in aceasta companie trebuie sa se alinieze si sa-si sarute superiorul. Aceasta intamplare are loc in fiecare zi lucratoare a saptamanii intr-o firma care vinde echipamentul necesar pentru a-ti realiza propria bere acasa, in districtul Tongzhou.

Fotografiile au devenit virale pe retelele de socializare chinezesti, insa reactiile internautilor au fost printre cele mai hotarate, unii chiar oferindu-le acelor femei alt loc de munca unde sa fie ,,respectate la adevarata lor valoare", conform shangahaiist.com. Altii au mai spus ca superiorul acestora este "un pervers, dar si angajatii sunt usor de pacalit".

Conform unei recente relatari, femeile erau initial impotriva acestei masuri, insa odata cu trecerea timpului au devenit tot mai deschise catre acest obicei. Seful acestora spune ca sarutandu-si subordonatele in fiecare dimineata ajuta la crearea unei atmosfere familiare in companie si pastreaza o atmosfera pozitiva de lucru. Acesta mai spune ca a implementat acest obicei dupa o vizita de lucru in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.