Mohammad Alaa Aljaleel a ramas fara nicio ruda si isi petrece zilele ingrijind pisicile abandonate din orasul Alep. El are de gand sa ramana in orasul distrus de razboi pana la sfarsitul vietii.

Un barbat din Alep a devenit salvatorul pisicilor din acest oras distrus de razboi. Alaa a ales sa ramana in Alep pentru a salva pisicile ramase fara stapan.

Sute de pisici din Alep au ramas ale nimanui, dupa ce stapanii lor au murit sau au parasit orasul bombardat zilnic. Felinele si-au gasit insa salvarea gratie lui Alaa, un barbat care a decis sa aiba grija de ele. Asa se face ca omul a adunat in ultimele luni sute de pisici, unele dintre ele lasate chiar de stapanii lor, dupa ce acestia au decis sa paraseasca Alepul.

Alaa nu are de gand sa abandoneze nicio pisica si promite sa se ocupe de ele pana la sfarsitul vietii sale.

"Orice-ar fi sa mi se-ntample, eu raman la Alep cu pisicile de care trebuie sa am grija", a spus el, potrivit BBC.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.