Palatul de Justitie din Ankara a fost evacuat,joi, dupa ce a fost primita o alerta privind prezenta unui terorist sinucigas in cladire.

[Update]

Alerta s-a dovedit a fi falsa, iar accesul in cladire a fost autorizat din nou.


Palatul de Justitie din Ankara a fost evacuat,joi, dupa ce a fost primita o alerta privind prezenta unui terorist sinucigas in cladire, transmite EFE.

Informatia cu privire la aceasta amenintare a fost primita de politie, care a ordonat evacuarea, a relatat postul CNN Turk, potrivit Antena 3.

Numerosi agenti au fost desfasurati in zona Palatului de Justitie. La fata locului au fost trimise si echipe de genisti pentru a verifica autenticitatea acestei amenintari.

In ultimele luni, Turcia a fost tinta mai multor atacuri teroriste, comise de gruparea jihadista Stat Islamic si de Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.