Autoritatile chineze au anuntat ca un suspect a fost pus sub acuzare pentru masacrarea a 17 vecini in incercarea de a distrage atentia de la uciderea parintilor sai, in urma unei dispute privind dependenta barbatului de jocurile de noroc. Yang Qingpei si-a marturisit crimele, insa se pare ca stirea a fost supusa unei cenzuri dure in presa chineza, desi criminalul nu a avut niciun motiv politic, transmite The Independent.

Yang a intrat miercuri intr-o altercatie violenta cu parintii sai privind banii irositi pe jocurile de noroc. Presa locala sustine ca acesta frecventa des localurile cu jocuri de noroc si a adunat datorii uriase. Altercatia a escaladat rapid, iar suspectul si-a ucis cei doi parinti.

Din teama ca autoritatile chineze il vor considera principalul suspect in moartea parintilor sai, Yang Qingpei a decis sa-si ucida mai multi vecini din satul izolat Yema, situat in provincia Yunan. Bilantul total se ridica la 19 persoane ucise.

Dupa comiterea crimelor, suspectul a fugit in capitala provinciala Kunming. Insa, acesta a fost identificat si arestat de autoritatile chineze.

Autoritatile nu au dat detalii despre modul in care au fost comise crimele, iar cele 19 victime au varste cuprinse intre 3 si 72 de ani, inclusiv patru copii, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.