Patru persoane au fost ucise intr-un atac armat la un mall, in statul american Washington, iar atacatorul a fugit de la fata locului, a anuntat politia vineri pe retele de socializare, relateaza Reuters.

Atacul a avut loc vineri, in jurul orei locale 19.00 (5.00, ora Romaniei), la Cascade Mall, in Burlington, la aproximativ 105 kilometri nord de Seattle, a anuntat Mark Francis, un purtator de cuvant al politiei statului, intr-un mesaj postat pe Twitter.

Un spital local a declarat pentru un post local afiliat CBS ca a primit o victima. Un meci de fotbal, la un liceu din apropiere a fost evacuat, ca masura de precautie, potrivit postului.

Politia il cauta pe atacator, descris ca fiind un "barbat hispanic imbracat in gri", care a fost vazut ultima oara indreptandu-se catre o autostrada din zona mallului.

"O tragedie a avut loc in (statul) Washington in aceasta (vineri) seara. Inimile noastre sunt (alaturi de cei din) Burlington", a declarat guvernatorul Jay Inslee intr-un mesaj postat pe Twitter.

Lucratori de la salvare au intrat in mall pentru a ingriji raniti, a anuntat Francis intr-un mesaj postat pe Twitter.

Atacul are loc la mai putin de o saptamana dupa ce un barbat a injunghiat noua persoane intr-un mall, in statul Minnesota, si care apoi a fost impuscat mortal. FBI-ul ancheteaza acest atac ca pe un potential act terorist.

Potrivit NBC News, politia statului Washington a anuntat ca nu exista indicii cu privire la un eventiual act terorist in atacul armat de la Burlington, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.