Un avion al companiei australiene low-cost Jetstar a fost redirectionat, dupa ce pilotul a fost nevoit sa intrerupa functionarea unuia dintre motoare, iar fumul a invadat cabina, ingrozind pasagerii aflati la bordul aeronavei, informeaza AFP.

"Capitanul a decis sa intrerupa functionarea unuia din motoare ca masura de precautie si sa redirectioneze zborul spre Brisbane. Inginerii incearca sa identifice cauzele incidentului", a declarat purtatorul de cuvant al filialei companiei din Qantas, potrivit ziare-pe-net.ro.

Comentariile apasagerilor care descriu situatia de la respecivul moment nu au intarziat sa apara. "A fost momentul cel mai terifiant moment din viata mea. Eram in avionul care a luat foc si cabina s-a umplut cu fum. Am aterizat cu succes in Brisbane. Niciodata nu am plans atat de mult...recunoscatoare ca sunt in viata!", a scris Aundra Thompson pe pagina sa de Facebook.

"In cateva secunde, fumul a aparut sub scaunul meu, sub picioarele mele si apoi in fata mea si la omul asezat alaturi de mine ", a declarat Wendy Perkins pentru ABC.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pasagerii aflati la bord nu au solicitat ingrijiri medicale, fiind transferati in siguranta in alt avion, scrie antena3.ro.

Aceste versiuni sunt insa contestate de compania Jester, care relateaza ca fumul si-a facut aparitia abia dupa aterizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.