Doua explozii puternice au avut loc in capitala afgana, iar bilantul victimelor in urma deflagratiilor este in crestere.

Potrivit unei surse oficiale, exploziile au avut loc in imediata vecinatate a Ministerului Apararii Afgan din Kabul, informeaza Reuters.

"Prima explozie a avut loc pe un pod in apropiere de Ministerul Apararii. In momentul in care soldati, politia si civili au ajuns la fata locului, a avut loc o a doua explozie", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii, Mohammad Radmanish, noteaza stiripesurse.ro.

Conform presei locale, prima bomba a fost detonata de la distanta, in timp ce a doua a apartinut unui atacator sinucigas.

Printre morti se numara un general de armata si doi ofiteri de politie, a declarat un oficial, pentru BBC. Pana acum cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata si alte 91 au fost ranite.

Atentatele au fost revendicate de talibani, scrie antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.