Un nou cutremur politic se anunta in Europa, avand in vedere masura ce se doreste a fi luata, care ar putea genera un scandal fara precedent in istoria moderna a Europei, informeaza businessmagazin.ro.

Partidul Libertatii din Olanda, formatiune de extrema dreapta condusa de Geert Wilders, care se situeaza pe primul loc in sondaje, promite inchiderea tuturor moscheilor din tara si interzicerea Coranului, scrie antena3.ro.

"Toate moscheile si scolile islamice vor fi inchise, Coranul va fi interzis", se arata in manifestul partidului olandez, potrivit france24.com.

Printre masurile de stopare a "islamizarii" tarii popuse de Partidul Libertatii (PVV) se numara si inchiderea granitelor si a centrelor care gazduiesc refugiati, interzicerea migrantilor din tarile islamice, dar si a hainelor cu specific islamic, noteaza b1.ro.

Aceasta reactie survine in contextul in care criza refugiatilor a polarizat populatia de 17 milioane de locuitori ai Olandei, relateaza bzi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.