Melania Trump, sotia candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, a deschis joi procese de calomnie impotriva publicatiei Daily Mail Online si a bloggerului Webster Griffin Tarpley din statul american Maryland, anunta Reuters, citata de Agerpres.
Melania Trump sustine ca este foarte afectata de un articol din Daily Mail, care citeaza o revista din tara ei natala, Slovacia, potrivit careia o agentie de modele pentru care a lucrat in anii 1990, la New York, furniza si dame de companie unor clienti bogati, pentru servicii sexuale. Avocatul ei, Charles Harder, a calificat informatiile drept "minciuni sfruntate". Tarpley a scris pe blogul sau ca Melanie Trump a suferit o "criza de nervi in toata regula".

Casatorita cu omul de afaceri Donald Trump din 2005 si devenita intre timp si proprietara unei game de bijuterii, Melania Trump considera ca reputatia sa personala si profesionala a suferit daune grave si solicita in justitie despagubiri de 150 de milioane de dolari, scrie HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.