Doua atacuri cu bomba au avut loc peste noapte in apropierea unui hotel din orasul Pattani din sudul litoralului thailandez, informeaza Reuters.

Potrivit Daily Mail, exploziile s-au produs in provincia Pattani, frecventata de multi turisti din Vest, in urma carora o persoana in varsta de 34 de ani si-a pierdut viata, iar alte 30 au fost ranite.

Prima explozie a avut loc in parcarea din spatele hotelului, iar a doua intr-o camioneta parcata la intrarea hotelului, noteaza antena3.ro.

Printre victime nu se afla straini. potrivit primelor date, relateaza ziuaconstanta.ro.

Ministrul apararii Prawit Wongsuwan a exclus totusi orice legatura intre valul de atacuri care a lovit cele sapte provincii din sud si bombele din Pattani: "Sunt sigur ca incidentul din Pattani de noaptea trecuta nu are nimic de-a face cu cele sapte atacuri din provincii", a declarat reporterilor Prawit la Casa Guvernului Bangkok, fara a oferi detalii suplimentare.

Duminica, alte doua atacuri cu bomba au avut loc in Thailanda, la Hua Hin. BIlantul indica un mort si 21 de oameni de raniti, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.