Avioanele au fost mobilizate in zona orasului Hasaka pentru a apara fortele terestre ale coalitiei, vizate de raiduri aeriene siriene, sustine Jeff Davis, un purtator de cuvant al Departamentului american al Apararii, citat de Reuters.

O serie de raiduri aeriene au fost efectuate in zona Hasaka in ultimele 48 de ore de catre aviatia militara siriana, fiind vizate pozitii ale militiilor kurde sustinute de Occident, scrie ziare-pe-net.ro.

Astfel, Washingtonul a intervenit pentru prima oara in Siria pentru a-si proteja fortele speciale de bombardamentele armatei siriene.

Avioane de lupta au fost trimise pentru protejarea militarilor aflati in baze situate la cativa kilometri de Hasaka, a anuntat Pentagonul, scrie digi24.ro.

Nu s-au inregistrat confruntari intre aerronavele americane si cele siriene, avand in vedere ca cele din urma s-au retras.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.