Serbia a retinut peste 3.000 de imigranti, care au intrat ilegal pe teritoriul sau luna trecuta, a anuntat Ministerul Apararii de la Belgrad, citat de Reuters.

"Incepand din 22 iulie, Forta de reactie formata din militari si agenti ai Ministerului de Interne a depistat 3.112 persoane care au incercat sa patrunda ilegal pe teritoriul Serbiei", a declarat un purtator de cuvant al Ministerului Apararii, Jovan Krivokapici.

Potrivit Comisariatului sarb pentru refugiati, aproximativ 4.000 de imigranti se aflau joi pe teritoriul Serbiei, trei-sferturi in centre pentru refugiati, noteaza telegrafonline.ro.

Anul acesta, 100.000 de refugiati au intrat in Serbia, in drum spre Occident, fata de 650.000 anul trecut, scrie digi24.ro.

Granitele sunt inchise, iar de o luna exista patrule mixte (politisti si soldati sarbi), care incearca sa-i depisteze pe imigranti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.