O prezentatoare de televiziune se afla in coma indusa intr-un spital din Rio de Janeiro, dupa ce s-a imbolnavit de o forma rara de malarie.

Tanara a participat la o cursa de ciclism in scop caritabil, inceputa in Londra si incheiata in orasul care gazduieste Jocurile Olimpice 2016, informeaza Daily Mail. Prezentatoarea Charlie Webster, in varsta de 33 de ani, a ajuns in Rio de Janeiro pe 4 august si a participat la ceremonia de deschidere, pe stadionul Maracanã. Prin cursa de ciclism de 3.000 de mile, inceputa in Londra, tanara a trecut prin Franta, Spania si Portugalia. Apoi, a ajuns cu avionul in Brazilia, dupa care a continuat traseul pana in Rio de Janeiro. Cursa a durat sase saptamani si a avut scopul de a strange fonduri pentru o organizatie caritabila care se ocupa de bolnavii de cancer, scrie News.ro.

Charlie Webster a inceput sa se simta rau la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice, dar a crezut ca este vorba despre deshidratare si o infectie. Tanara a publicat pe Twitter poze in care apare pe un pat de spital.

Insa, prezentatoarea se afla in stare grava, potrivit unei reprezentante a sa, Megan Carver. ”Charlie a contractat o forma rara de malarie si este tratata la un spital din Rio de Janeiro. Primeste cel mai bun tratament disponibil de la o echipa de medici specialisti din Brazilia, Statele Unite ale Americii si Marea Britanie”, a spus ea.

Familia prezentatoarei, inclusiv mama si fratele ei, se afla alaturi de ea.

Charlie Webster, care a lucrat pentru Sky si ITV, se numara intre prezentatorii oficiali ai Team GB la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si lucra alaturi de colegi ambasadori pentru diferiti radiodifuzori.

Un prieten al prezentatoarei a spus ca Charlie Webster s-a informat despre riscurile medicale si i s-a spus ca nu are nevoie de medicamente impotriva malariei pentru destinatia stabilita.

Ghidul Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca riscul de transmitere a malariei este ”neglijabil sau inexistent”, in afara de regiunea Amazonului si statele din nordul Braziliei, zona in care este inclus si orasul Manaus, care gazduieste cateva dintre meciurile de fotbal din Jocurile Olimpice.

Citeste si:
China a cerut Rusiei să amâne războiul până după Jocurile Olimpice
China a cerut Rusiei să amâne...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.