Potrivit Centrului meteorologic rus, ploaia torentiala de luni a depasit un record vechi de aproape 130 de ani pentru jumatatea lunii august, Moscova confruntandu-se astfel cu cele mai grave inundatii de cand se fac masuratori.

"Un nou record istoric pentru jumatatea lunii august a fost inregistrat" la Moscova, cu "un nivel cumulat de 48 de milimetri de precipitatii" de la inceputul zilei, a informat Centrul intr-un comunicat.

Inundatiile au condus la inchiderea unor strazi si au afectat puternic traficul. Apele s-au revarsat pe strazile capitalei ruse, patrunzand in subsolurile cladirilor, blocand circulatia la suprafata, avand in vedere ca soferii surprinsi in trafic au ramas blocati. Aproximativ 200 dintre acestia au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a putea iesi din masini. De asemenea, nici subteranul nu a fost ferit din calea apelor, fiind inundate sinele pe care circula metroul, scrie digi24.ro.

In ciuda acestui haos, un barbat a iesit sa faca surf, fiind tras de o masina de teren, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.