Donald Trump si-a schimbat parerea! Candidatul republican a declarat luni, ca in eventualitatea in care va castiga alegereile prezidentiale, va colabora indeaproape cu aliatii NATO pentru a invinge militantii gruparii teroriste Stat Islamic, relateaza Reuters.

Intr-un discurs de politica externa,Trump a promis ca va colabora cu NATO pentru lansarea unui razboi "militar, cibernetic si financiar" impotriva gruparii Stat Islamic, noteaza digi24.ro: "Vom lucra indeaproape cu NATO, in aceasta noua misiune", a spus candidatul republican la presedintie.

"Vom invinge terorismul islamic radical la fel cum am invins fiecare amenintare cu care ne-am confruntat la fiecare varsta si inainte", a declarat Trump, dand vina pe rivala sa democrata, Hillary Clinton, fostul secretar de stat si pe actualul presedinte, Barack Obama, pentru sprijinirea cresterii gruparii ISIS.

Programul politic al lui Trump mai prevede si un nou sistem de verificare a imigrantilor, pe care candidatul l-a numit "filtrare extrema", scrie antena3.ro.

Printre primele decizii pe care le va lua in cazul in care va deveni presedinte se numara infiintarea unei comisii pentru "islamul radical", a mai promis el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.