Statele Unite au preluat 8.000 de refugiati sirieni incepand din luna octombrie a anului trecut si sunt pe cale sa atinga tinta presedintelui Barack Obama de relocare a 10.000 de refugiati sirieni la sfarsitul anului fiscal, a precizat vineri un oficial al Departamentului de Stat american, citat de Reuters.

Comandamentul nu a dat alte detalii asupra acestui bombardament, din ziua de 4 august, in provincia Chabwa, din centrul Yemenului.

"Prezenta Al-Qaida are un efect destabilizator asupra Yemenului, ei utilizeaza instabilitatea tarii pentru a gasi acolo un refugiu unde sa planifice viitoare atacuri contra aliatilor nostri sau contra Statelor Unite si intereselor lor", a indicat Centcom, intr-un comunicat, potrivit Agerpres.

SUA, care considera ramura Al-Qaida in peninsula arabica (Aqpa) ca fiind cea mai periculoasa, au efectuat deja numeroase atacuri cu drona in Yemen, relateaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.