Candidatul republicanla Casa Alba, Donald Trump, a sugerat luni ca se teme ca alegerile prezidentiale "vor fi fraudate," o afirmatie fara precedent in istoria recenta din partea unui candidat inscris in cursa prezidentiala, relateaza The Associated Press.

In ciuda faptului ca nu a oferit inca o dovada in acest sens, miliardarul a declarat cu ocazia unui miting electoral care a avut loc luni la Columbus, Ohio ca a auzit "din ce in ce mai des" faptul ca alegerile de anul acesta ar putea sa nu fie echitabile, scrie hotnews.md.

"Trebuie sa fiu cinstit, ma tem ca alegerile vor fi fraudate," a spus Trump, citat de BBC.

Afirmatii de acest tip aui mai fost si anterior lansate de omul de afaceri, el sustinand ca alegerile primare din Partidul Democrat au fost aranjate pentru ca Hillary Clinton sa-l invinga pe Bernie Sanders, facand referire la mesajele electronice ale liderilor democrati care indicau o preferinta a acestora pentru Clinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.