Candidatul democrat oficial in cursa pentru Casa Alba a avertizat americanii ca Donald Trump, adversarul sau republican nu are temperamentul pentru a deveni presedinte asa cum ea a devenit prima femeie care a acceptat nominalizarea unui partid din SUA pentru a deveni sef de stat, relateaza Financial Times.

"Donald Trump nu poate gestiona nici macar o campanie electorala prezidentiala dura si tumultoasa", a declarat fostul secretar de stat in cadrul Conventiei Nationale Democrate.

"Imaginati-va, daca indrazniti, cum ar fi Donald Trump in Biroul Oval in fata unei crize reale. Un om care poate deveni irascibil la un mesaj pe Twitter nu este un om de incredere in gestionarea arsenalului nuclear"
, a adaugat fosta Prima Doamna.

La o saptamana dupa ce miliardarul s-a autoetichetat drept "legea si ordinea" in combaterea terorismului si a criminalitatii, Clinton a solicitat alegatorilor sa respinga viziunea pesimista asupra Americii si sa accepte perspective optimiste, scrie independent.md.

„Un mare presedinte democrat, Franklin Delano Roosevelt, a respins in mod perfect politicieni de genul lui Trump acum peste 80 de ani, in vremuri mai periculoase; a spus: «singurul lucru de care trebuie sa ne temem este insasi teama». Nu vom construi ziduri, ci o economie in care oricine vrea un loc de munca bine platit sa obtina unul. Si vom construi o cale de acordare a cetateniei milioanelor de imigranti care contribuie deja la economia noastra”, a specificat Hillary Clinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.