Germania trebuie sa faca fata terorismului islamist care a ajuns in Germania si sa raspunda cu masuri de securitate corespunzatoare si sa abordeze politici mai stricte in ceea ce priveste imigratia, a declarat permierul Germaniei, Horst Seehofer, citat de Reuters.

"Fiecare atac, fiecare act terorist, este cu mult prea mult. Terorismul islamist a ajuns in Germania," a declarat Seehofer in cadrul unei conferinte .

Premierul bavarez se numara printre cei mai vocali critici ai politicilor care au vizat refugiati implementate de cancelarul Angela Merkel

"Avem nevoie de mai multa securitate in Germania. Oamenilor le este frica si este complet inteles. Ei au nevoie de raspunsuri de incredere din partea politicienilor si nu de dezbateri nesfarsite si justificari", a declarat Seehofer dupa o intalnire a liderilor de partid.

O serie de atacuri au avut loc in Germania, incepand cu 18 iulie, in urma carora 15 persoane si-au pierdut viata - inclusiv patru atacatori - si zeci de raniti. Potrivit declaratiilor oficialilor germani, doi dintre atacatori au avut legaturi cu grupurile militante islamiste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.