Campania lui Donald Trump nu a fost ferita de controverse, ultima dintre cele starnite fiind discursul sotiei sale, Melania Trump, rostit la Conventia Nationala Republicana, despre care se spune ca ar fi inspirat din discursul rostit de Michelle Obama in urma cu opt ani la Conventia Nationala Democrata. Asrfel, atentia este indreptata acum catre scriitorul care a lucrat la discurs si care si-a recunoscut vina.

Meredith McIver, o membra a echipei de Campanie a candidatului republican Donald Trump, a recunoscut faptul ca pasajele au fost preluate din discursul Primei Doamne din 2008, cerandu-si totodata scuze pentru sitiatia creata si prezentandu-si demisia, pe care Donald si Melania Trump nu i-au acceptat-o.

McIver a explicat ca, in timpul unei convorbiri telefonice, Melania Trump i-a citit pasaje din discursul sustinut de Michelle Obama ca exemplu pentru tonul pe care vrea sa-l adopte si in discursul sau.

"Le-am notat si mai tarziu le-am inclus in schita care in cele din urma a devenit discursul final. Nu am verificat discursurile doamnei Michelle Obama. Aceasta a fost greseala mea si ma simt foarte rau pentru haosul provocat Melaniei, familiei Trump si doamnei Michelle Obama. Nu am vrut sa deranjez pe nimeni", a declarat Meredith McIver, citata de CNN.

Femeia a adaugat ca miliardarul i-a spus ca "oamenii fac greseli nevinovate si ca invatam si crestem din aceste experiente."

"A facut o greseala ... toti facem greseli", a declarat Donald Trump pentru ABC News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.