Discursul de deschidere al Melaniei Trump la Conventia Nationala Republicana a fost anuntat ca un succes pana cand criticii au subliniat faptul ca sotia miliardarului s-ar fi inspirat din discursul rostit de Michelle Obama in urma cu opt ani la Conventia Nationala Democrata, informeaza Daily Mail.

"De la o varsta frageda, parintii mei mi-au insuflat valorile ca trebuie sa muncesti din greu pentru ceea ce isi doresti in viata, ca legamantul tau este cuvantul tau si ca trebuie sa faci ceea ce spui si sa iti tii promisiunea, ca trebuie sa tratezi oamenii cu respect", a spus Melania Trump in fata delegatilor republicani luni seara in Cleveland.

"Barack si cu mine am fost crescuti cu atat de multe dintre aceleasi valori: ca trebuie sa muncesti din greu pentru ceea ce isi doresti in viata, ca legamantul tau este cuvantul tau si ca trebuie sa faci ceea ce spui, ca trebuie sa tratezi oamenii cu demnitate si respect indiferent daca esti sau nu de acord cu ei", a spus Michelle Obama in urma cu opt ani.

De asemenea, sotia miliardarului a subliniat: "Pentru ca vrem ca toti copiii acestei natiuni sa stie ca singura limita a realizarilor tale sunt puterea visurilor tale si capacitatea ta de a munci pentru acestea".

In 2008, sotia lui Barack Obama spunea: "Pentru ca vrem ca atat copiii nostri – si toti copiii acestei natiuni – sa stie ca singura limita a realizarilor consta in puterea viselor si dorinta fiecaruia de a munci pentru ele".

Huffington Post a incercat sa obtina o reactie din partea echipei de campanie a lui Donald Trump in urma acuzatiilor lansate, insa niciun purtator de cuvant nu a raspuns intrebarilor. Cu toate acestea, Donald Trump si-a laudat sotia, in urma acestui discurs, printr-o postare pe Twitter: "A fost o adevarata onoare sa-mi prezint sotia, Melania. Discursul si comportamentul sau au fost absolut incredibile. Sunt foarte mandru."

In ciuda faptului ca scopul discursului de la Cleveland era de a umaniza imaginea omului de afaceri, atentia s-a indreptat asupra paragrafului care se aseamana izbitor de mult cu cel rostit de actuala Prima Doamna, scrie libertatea.ro.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.