Theresa May se va intalni miercuri cu Angela Merkel pentru a discuta modul in care pot lucra impreuna in contextul in care Marea Britanie se pregateste sa paraseasca Blocul comunitar, in prima sa vizita in calitate de premier, a declarat un purtator de cuvant, citat de Reuters.

"Evolutiile politice din Turcia, problema refugiatilor, precum si problema Brexitului vor fi punctele centrale ale discutiilor", a declarat purtatorul de cuvant al guvernului german, Steffen Seibert, citat de Reuters.

In plus, cei doi lideri vor organiza o conferinta de presa comuna la cancelaria germana, inainte de a lua cina impreuna, a adaugat Seibert.

Purtatorul de cuvant al liderului britanic a declarat la randul sau ca prim-ministrul Theresa May va merge joi si in Franta, pentru a discuta cu presedintele Francois Hollande despre Brexit, atacul de la Nisa si cooperarea impotriva terorismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.