Presedintele Barack Obama a insotit-o pentru prima data pe Hillary Clinton in campanie. Trump a criticat aceasta deplasare avand in vedere ca s-a folosit aeronava prezidentiala.

Marti dupa-amiaza, Barack Obama si Hillary Clinton au efectuat o vizita in Carolina de Sud, mai exact in orasul Charlotte cu avionul prezidential Air Force One, relateaza CBS News.

Este prima data cand Barack Obama i se alatura intr-un turneu electoral favoritei in cursa pentru a deveni candidatul democrat la presedintie, scrie mediafax.

In cadrul acestei intalniri, Obama a garantat pentru atributele potentialului candidat democrat la presedintie, invocand munca sa pe probleme de sanatate in randul copiilor si saracie, mentionand de asemenea popularitatea ei printre democrati si republicani din perioada in care detinea functia de secretar de stat, scrie USA Today.

Insa, potentialul adversar republican in cursa prezidentiala, Donald Trump, a denuntat folosirea avionului prezidential. "De ce i se permite presedintelui Obama sa utilizeze avionul Air Force One pentru a o insoti in campanie pe candidata lipsita de integritate Hillary Clinton? Cine plateste?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.