Biroul Federal pentru Investigatii nu va recomanda punerea sub acuzare a fostului secretar de Stat Hillary Clinton in cazul utilizarii mailului personal si a gestionarii informatiilor clasificate.

Directorul FBI, James Comey sustine ca Hllary Clinton a a fost "extrem de neglijenta" utilizand adresa de mail personala in activitati oficiale, specificand ca fostul secretar de stat s-ar putea confrunta cu masuri disciplinare pentru actiunile sale, scrie mediafax.

Pentru a justifica o acuzatie penala, Comey a specificat ca ar fi trebuit sa existe dovezi concludente ca Hillary Clinton a transmis in mod intentionat sau a manevrat incorect informatiile clasificate in mod voit. Insa "nu exista indicii ca doamna Hillary Clinton ar fi trimis intentionat sau ar fi primit informatii clasificate. Pozitia noastra este ca niciun procuror rezonabil nu ar formula acuzatii in acest caz", a declarat Comey, citat de The New York Times.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.