Peste 500 de pasageri au fost afectati de razgandirea imediata a unei femei care a vrut sa divorteze chiar inainte de decolarea cursei Moscova-Vladivostok.

Incidentul a avut loc pe aeroportul Vnukovo din Moscova chiar inainte de decolarea cursei Rossiya Airline, toti pasagerii fiind imbarcati. O femeie s-a hotarat ca vrea sa divorteze de sotul ei chiar in acel moment, asa ca avionul nu a mai putut pleca de pe aeroport, relateaza RT.


Ceilalti pasageri si personalul de la bord au insistat ca doamna sa ramana in scaunul sau pentru ca avionul sa-si poata incepe cursa, insa a refuzat categoric. Datorita unor proceduri de siguranta, toti pasagerii au fost nevoiti sa coboare din avion, sa fie transportati in afara zonei de imbarcare si sa treaca din nou prin filtrul de securitate. Toata procedura a durat peste 7 ore, iar oamenii care voiau sa ajunga la timp la destinatie nu au fost deloc multumiti de situatie. Acestia au cerut ca femeia sa fie amendata corespunzator pentru ca a incurcat planurile si a dat peste cap programul aeroportului.


"Chiar nu sunt in stare sa zbor acum. Va rog, lasati-ma sa cobor!", a mai spus femeia.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.